New announcement. Learn more

Wij geven je de tools om Alongsider te zijn. Bekijk deze tools eens

We hebben ze voor je gemaakt om je te helpen bij je Alongsidersreis, en om de volgende stap te zetten. Of dat nu een leesplan of een uitdaging is - we hebben ze voor je.

DE ALONGSIDERS APP

De Alongsidersapp betekent Alongsiders in je broekzak. De maandelijkse training, de challenges, je groep van 5, je vindt het er allemaal: de app is er voor jou. Lekker interactief. Heb je een vraag of opmerkingen, dan stel je die gewoon in de app. Een coole selfie van jou en je jongere broer of zus? Ook leuk om te posten!

De app is er voor elke Alongsider!

Je vindt hem bij Apple & Android, en je download hem eenvoudig in de Appstore of Playstore. Het registratieproces wijst zich verder vanzelf. Uiteraard moet je wel eerst de online training gevolgd hebben en je als Alongsider geregistreerd hebben.

Ik zie je in de app!

microCHALLENGES

Alongsiders werkt met challenges. Het zijn de opdrachten van Jezus waar we mee aan de slag gaan in ons eigen leven. Super gaaf en super leerzaam want we groeien erdoor naar het beeld van de Meester - Jezus. Challenges duren ongeveer 1 maand, het doel is om diep te gaan.

microCHALLENGES zijn anders. Het zijn net zo goed opdrachten die direct te maken hebben met de opdrachten die Jezus Zijn discipelen geeft, maar ze zijn een heel stuk kleiner. Het is een opdracht die je in een video bekijkt en waar je gedurende de dag of week mee aan de slag gaat. Geen training, geen registratie, gewoon gelijk actie.

microCHALLENGES zijn een gave opstap naar de grote challenges, maar je kunt ze ook prima los gebruiken. En omdat het video’s zijn kun je ze gemakkelijk delen met je vrienden. Wij challengen jou - en wie challenge jij?

CHALLENGES

Alongsiders (Europa) werkt met challenges. Challenges zijn opdrachten die je - samen met je jonge broer of zus - uitvoert. Al deze opdrachten komen direct van Jezus en wat Hij ons in de Bijbel zegt. We willen doen wat de Meester zegt, toch?

De challenges zijn verdeeld over verschillende series. Elke challenge duurt ongeveer een maand en bestaat uit uitdagende opdrachten, reflecties, instructies, filmpjes, bijbelteksten en meer.

We nemen je mee achter de Heer Jezus aan, om zo met elkaar Hem te volgen en van Hem te leren. Doe je mee? Deze challenges zijn speciaal ontwikkeld voor Alongsiders. Zij hoeven niet te betalen voor deze challenges. Ben je nog geen Alongsider maar wil je graag meedoen? Doe de online training of neem dan contact met ons op.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT