New announcement. Learn more

Wij geven je de tools om Alongsider te zijn.

We hebben ze voor je gemaakt om je te helpen bij je Alongsidersreis, en om de volgende stap te zetten. Of dat nu een leesplan of een uitdaging is - we hebben ze voor je.

DE ALONGSIDERS APP

De Alongsidersapp betekent Alongsiders in je broekzak. De maandelijkse training, de challenges, je groep van 5, je vindt het er allemaal: de app is er voor jou. Lekker interactief. Heb je een vraag of opmerkingen, dan stel je die gewoon in de app. De app is er voor elke Alongsider!

(micro)CHALLENGES

Alongsiders werkt met challenges. Uitdagingen zijn opdrachten die je - samen met je jonge broer of zus - uitvoert. Al deze opdrachten komen rechtstreeks van Jezus en wat Hij ons in de Bijbel vertelt. We willen toch doen wat de Meester zegt?

microCHALLENGES zijn korte opdrachten. je voert ze in een dag of maar dagen uit. Ook kun je ze gemakkelijk delen met anderen. microCHALLENGES zijn voor iedereen.

Challenges zijn groter, duren ongeveer een maand, en je gaat echt meer de diepte in. Je vind de challenges in de Alongsiders app. Challenges zijn speciaal gemaakt voor Alongsiders, het is daarom belangrijk dat je daarvoor eerst de training doorloopt.

Onze leesplannen helpen je groeien

We hebben een reeks leesplannen die jou - als discipel van Jezus - helpen groeien. Verschillende onderwerpen maar allemaal relevant als het om het volgen van Jezus gaat.

Leesplannen zijn een mooie opstap naar de online training. Want wat jij door de leesplannen heen leert mag je natuurlijk doorgeven. Wie weet loop jij straks wel 'alongside' iemand en geef je daar wat je geleerd hebt.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT