New announcement. Learn more

Wij geven je de tools om Alongsider te zijn

We hebben ze voor je gemaakt om je te helpen bij je Alongsidersreis, en om de volgende stap te zetten. Of dat nu een leesplan of een uitdaging is - we hebben ze voor je.

Inspiratie voor jou!

Wie inspireert jou als het gaat om discipelschap? Samen leren, ontdekken, genieten, uitstappen en vooral samen optrekken.

Onze leesplannen helpen je groeien

We hebben een reeks leesplannen die jou - als discipel van Jezus - helpen groeien. Verschillende onderwerpen maar allemaal relevant als het gaat om het volgen van Jezus.

Leesplannen zijn een mooie opstap naar de online training. Want wat jij door de leesplannen heen leert mag je natuurlijk doorgeven. Wie weet loop jij straks wel 'alongside' iemand en deel je daar wat je geleerd hebt.

De D-Trail - Discipelschap in jouw kerk/geloofsgemeenschap

Wat komt er na Alpha? Wat kun je doen met je tieners en jongeren? Hoe kun je ze helpen groeien in hun geloof? Hoe kun je samen Jezus beter leren volgen? Hoe zorg ik dat ze dat wat ze ontvangen weer doorgeven aan een ander? Zijn dit vragen die jij jezelf als jongerenwerker stelt? Wij ook! En we willen je helpen.

Speciaal voor jou hebben we de D-Trail ontwikkeld. Een tof traject dat je kunt doen na bijvoorbeeld de Alpha cursus. Je jongeren hebben Jezus leren kennen - en nu als discipelen dagen we ze uit om achter Jezus aan te gaan. Dat is discipelschap. Dat is de D-Trail.

CHALLENGES

Alongsiders werkt met challenges. Challenges zijn uitdagende opdrachten die je - samen met je jonge broer of zus - uitvoert. Al deze opdrachten komen rechtstreeks van Jezus en wat Hij ons in de Bijbel vertelt. We willen toch doen wat de Meester zegt?

Je hebt de microCHALLENGES. Dit zijn korte opdrachten. Je voert ze in een dag of een paar dagen uit. Ook kun je ze gemakkelijk delen met anderen. microCHALLENGES zijn voor iedereen.

Challenges zijn groter, duren ongeveer een maand, en je gaat echt meer de diepte in. Challenges zijn speciaal gemaakt voor Alongsiders.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT