New announcement. Learn more

Wij geven je de tools om Alongsider te zijn

We hebben ze voor je gemaakt om je te helpen bij je Alongsidersreis, en om de volgende stap te zetten.

Of dat nu een leesplan of een uitdaging is - we hebben ze voor je. Misschien ben je wel toe aan een intensieve 6 weken challenge - check dan de Freedom Fighters. Of misschien ben je fan van The Chosen, kijk dan wat voor verwerkingen we voor jou en je vrienden klaar hebben staan.

Wat is de next step voor jou?

SAMEN JEZUS VOLGEN, JONGEREN TOERUSTEN, COMMUNITY ZIJN & VERSCHIL MAKEN IN DE WERELD

Is dit iets waar jij naar verlangt? Klinkt het als iets dat jij graag werkelijkheid ziet worden met jouw jongeren? Is dit wat jij wilt zien in jouw kerk? Dan is 'The 180' van Alongsiders iets voor jou!

ALONGSIDERS SUNDAY

Een zondag over discipelschap. Inspirerend. Uitdagend. Fris. Gebaseerd op de Bijbel en boordevol voorbeelden van nu. Dát is precies wat de 'Alongsiders Sunday' is.

The Chosen is dé serie over het leven van Jezus

Miljoenen mensen hebben The Chosen al bekeken en gedeeld! Het is het bekendste verhaal ter wereld zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

Wij hebben materiaal gemaakt dat je helpt dieper op The Chosen in te gaan en te ontdekken wat dit verhaal jou te vertellen heeft.

Freedom Fighters - 6 weken challenge

Ontdek - samen met je mentor - de vrijheid die God je brengt, wanneer je leert leven vanuit Zijn genade.

In 6 weken tijd ga je aan de slag met levensveranderende thema's. Denk aan thema's als God, identiteit, geestelijke strijd en discipelschap.

Aan de hand van een super tof werkboek beleef je de 6 weken die je leven veranderen.

Onze leesplannen helpen je groeien

We hebben een reeks leesplannen die jou - als discipel van Jezus - helpen groeien. Verschillende onderwerpen maar allemaal relevant als het gaat om het volgen van Jezus.

Het Alongsiders Curriculum

Speciaal gemaakt voor jou als Alongsider: het Alongsiders Curriculum!

Dit curriculum bestaat uit 27 toffe comic's met allerlei relevante topic's die je samen met je jongere broer of zus doorloopt. Daarnaast is er trainingsmateriaal beschikbaar voor jouzelf als Alongsider. Dit materiaal helpt je om, samen met andere Alongsiders, verder te leren en te groeien en met jullie jongere broers en zussen op te lopen.

Challenges

Alongsiders heeft uitdagende opdrachten ontworpen die je, samen met je jonge broer of zus, uitvoert. Al deze opdrachten zijn gelinkt aan opdrachten van Jezus en wat Hij ons in de Bijbel vertelt. We willen toch doen wat de Meester zegt?

Je hebt de microCHALLENGES. Dit zijn korte opdrachten. Je voert ze in een dag of een paar dagen uit. Ook kun je ze gemakkelijk delen met anderen. microCHALLENGES zijn voor iedereen.

Challenges zijn groter, duren ongeveer een maand, en je gaat echt meer de diepte in. Challenges zijn speciaal gemaakt voor Alongsiders.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT