New announcement. Learn more

Wij geven je de tools om Alongsider te zijn

We hebben ze voor je gemaakt om je te helpen bij je Alongsidersreis, en om de volgende stap te zetten.

Of dat nu een leesplan of een uitdaging is - we hebben ze voor je. Misschien ben je wel toe aan een intensieve 6 weken challenge - check dan de Freedom Fighters. Of misschien ben je fan van The Chosen, kijk dan wat voor verwerkingen we voor jou en je vrienden klaar hebben staan.

Wat is de next step voor jou?

De Alongsiderstraining

Wil jij alles leren over Alongsiders, discipelschap en hoe je dat op een praktische manier in de praktijk kunt brengen? Met andere woorden - hoe jij een discipelmaker kan worden? Dan is de Alongsiderstraining iets voor jou!

Het Alongsiders Curriculum

Speciaal gemaakt voor jou als Alongsider: het Alongsiders Curriculum!

Dit curriculum bestaat uit 27 toffe comic's met allerlei relevante topic's die je samen met je jongere broer of zus doorloopt. Daarnaast is er trainingsmateriaal beschikbaar voor jouzelf als Alongsider. Dit materiaal helpt je om, samen met andere Alongsiders, verder te leren en te groeien en met jullie jongere broers en zussen op te lopen.

The Chosen is dé serie over het leven van Jezus

Miljoenen mensen hebben The Chosen al bekeken en gedeeld! Het is het bekendste verhaal ter wereld zoals je nog nooit eerder hebt gezien.

Wij hebben materiaal gemaakt dat je helpt dieper op The Chosen in te gaan en te ontdekken wat dit verhaal jou te vertellen heeft.

Freedom Fighters - 6 weken challenge

Ontdek - samen met je mentor - de vrijheid die God je brengt, wanneer je leert leven vanuit Zijn genade.

In 6 weken tijd ga je aan de slag met levensveranderende thema's. Denk aan thema's als God, identiteit, geestelijke strijd en discipelschap.

Aan de hand van een super tof werkboek beleef je de 6 weken die je leven veranderen.

Challenges

Alongsiders heeft uitdagende opdrachten ontworpen die je, samen met je jonge broer of zus, uitvoert. Al deze opdrachten zijn gelinkt aan opdrachten van Jezus en wat Hij ons in de Bijbel vertelt. We willen toch doen wat de Meester zegt?

Je hebt de microCHALLENGES. Dit zijn korte opdrachten. Je voert ze in een dag of een paar dagen uit. Ook kun je ze gemakkelijk delen met anderen. microCHALLENGES zijn voor iedereen.

Challenges zijn groter, duren ongeveer een maand, en je gaat echt meer de diepte in. Challenges zijn speciaal gemaakt voor Alongsiders.

Onze leesplannen helpen je groeien

We hebben een reeks leesplannen die jou - als discipel van Jezus - helpen groeien. Verschillende onderwerpen maar allemaal relevant als het gaat om het volgen van Jezus.

Leesplannen zijn een mooie opstap naar de online training. Want wat jij door de leesplannen heen leert mag je natuurlijk doorgeven. Wie weet loop jij straks wel 'alongside' iemand en deel je daar wat je geleerd hebt.

A-Sunday!

De 'A' staat voor Alongsiders! De Alongsiders-Sunday dus.

A-Sunday is een zondag waarbij het helemaal om discipelschap gaat. Het is een moment waarbij je inspiratie ontvangt, uitgedaagd wordt, onderwijs ontvangt. Jezus zei "ga dan heen maak alle volken tot mijn ... "

Discipelen toch? Dat is de kern van de grote opdracht.

Meer weten? 

De D-Trail - Discipelschap in jouw kerk/geloofsgemeenschap

Wat komt er na Alpha? Wat kun je doen met je tieners en jongeren? Hoe kun je ze helpen groeien in hun geloof? Hoe kun je samen Jezus beter leren volgen? Hoe zorg ik dat ze dat wat ze ontvangen weer doorgeven aan een ander? Zijn dit vragen die jij jezelf als jongerenwerker stelt? Wij ook! En we willen je helpen.

Speciaal voor jou hebben we de D-Trail ontwikkeld. Een tof traject dat je kunt doen na bijvoorbeeld de Alpha cursus. Je jongeren hebben Jezus leren kennen - en nu als discipelen dagen we ze uit om achter Jezus aan te gaan. Dat is discipelschap. Dat is de D-Trail.

Inspiratie voor jou!

Wie inspireert jou als het gaat om discipelschap? Samen leren, ontdekken, genieten, uitstappen en vooral samen optrekken.

In onze online community inspireren we je, is er ruimte voor dingen die bij jou spelen en kun je anderen ontmoeten.

Join de Alongsiders online community.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT