New announcement. Learn more

Alongsidersevents - we ontmoeten je graag!

Als Alongsiders-familie komen we samen tijdens onze events. We komen bij elkaar om te vieren, te delen, te eten en samen op te trekken. Je bent van harte welkom om daarbij te zijn!

Misschien ken je Alongsiders nog niet zo goed - dan is een evenement een mooie gelegenheid om Alongsiders beter te leren kennen.

Misschien ken je Alongsiders al wel goed en ben je een Alongsider voor je jongere broer of zus. Dan zijn de evenementen dé plek om andere Alongsiders te ontmoeten. Ontdek hieronder welke evenementen eraan komen.

Ga je mee naar Cambodja? 🇰🇭

Vind jij het leuk om uit je comfortzone te stappen? Om het avontuur aan te gaan? Om jezelf op een andere manier te leren kennen? Wil jij God aan het werk zien? Ben jij niet bang om te zien hoe armoede en onrecht er écht uitziet? Heb je hart voor jongeren en kinderen? Wil jij groeien en meer en meer gaan lijken op Jezus?

Dan is deze reis misschien wat voor jou. Samen met ongeveer 15 andere jongeren gaan we op reis. We gaan een kamp hosten op Shalom Valley en gaan kopje onder in de Cambodjaanse cultuur.

Let's go? Lees dan snel verder!

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT