New announcement. Learn more

'Wij lopen naast hen die alleen lopen'. Dat is super belangrijk. Jij kent ook jongeren die alleen zijn toch? In je buurt, in je klas, of bij jou in de kerk? Wie kijkt er naar hen om? Misschien kan jij die persoon wel zijn. Jij kunt een einde maken aan de eenzaamheid van die ene jongere - en samen maken we zo een groot verschil.

Dat is wat Jezus ook deed! Jezus liep naast de mensen - de 12 volgelingen in het bijzonder. Dat is 'discipelschap'! En naast wie loop jij? Tom loopt naast Gevencio. Tom is zijn Alongsider. Laat je inspireren door zijn verhaal.

Word ook Alongsider!

Wij nodigen je uit om net als Tom ook Alongsider te worden en impact te maken in het leven van een jongere. Iedereen kan het, jij zeker ook! Ontdek wat een 'Alongsider' is in deze video:

Hoe gaaf is dat. Lekker concreet en met ├ęcht resultaat. Natuurlijk doe je het niet alleen en wij staan voor je klaar.

De Alongsiders Nederland community

Alongsiders heeft in WhatsApp een community ingericht. Het is een plek die ondersteunend is aan de ontmoetingen die je live met elkaar hebt.

Er zijn verschillende groepen waar je jezelf bij kunt aansluiten. Een plek waar je inspiratie kunt opdoen en in contact kunt zijn met andere Alongsiders. Elkaar kunt bemoedigen en van elkaar kunt leren. Ook kun je er je vragen en feedback met ons delen.

Alles wat je nodig hebt daar waar jij bent

Bij Alongsiders hebben we verschillende tools voor je klaarstaan. Al deze tools zijn gemaakt om je te helpen in je journey met je jongere broer of zus.

Je mag natuurlijk zelf kiezen welke tools het beste bij jullie passen. Ga je aan de slag met het Alongsiders curriculum? Kies je voor de Challenges, of ga je toch voor het materiaal van The Chosen. Of lekker intensief van start met het Freedom Fighters traject? De keuze is aan jullie.

Eerst nog even contact?

We kunnen ons voorstellen dat je nog een vraag hebt, of even contact met ons wilt voordat je bijvoorbeeld de training start. Dat kan natuurlijk en we staan voor je klaar. Neem contact op via Whatsapp, of via ons contactformulier.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT