New announcement. Learn more

... en wij lopen naast hen die alleen lopen. Dat is super belangrijk. Jij kent ook jongeren die alleen zijn toch? in je buurt, in je klas, of bij jou in de kerk? Wie kijkt er naar hen om? Misschien kan jij die persoon wel zijn. Jij kunt een einde maken aan de eenzaamheid van die ene jongere - en samen maken we zo een groot verschil.

Dat is wat Jezus ook deed! Jezus liep naast de mensen - de 12 volgelingen in het bijzonder. Dat is 'discipelschap'! En naast wie loop jij? Tom loopt naast Gevencio. Tom is zijn Alongsider. Laat je inspireren door zijn verhaal.

WORD OOK ALONGSIDER!

Wij nodigen je uit om net als Tom ook Alongsider te worden en impact te maken in het leven van een jongere. Iedereen kan het, jij zeker ook! Ontdek wat een 'Alongsider' is in deze video:

Hoe gaaf is dat, lekker concreet en met ├ęcht resultaat. Natuurlijk doe je het niet alleen en wij staan voor je klaar.

DOWNLOAD DE ALONGSIDERS APP

De Alongsidersapp betekent Alongsiders in je broekzak. De maandelijkse training, de challenges, je groep van 5, je vindt het er allemaal: de app is er voor jou. Lekker interactief. Heb je een vraag of opmerkingen, dan stel je die gewoon in de app. Een coole selfie van jou en je jongere broer of zus? Ook leuk om te posten! De app is er voor elke Alongsider!

ALLES WAT JE NODIG HEBT IN DE APP

Bij Alongsiders werken we met challenges. Deze challenges zijn gebaseerd op de opdrachten, de uitdagingen die Jezus Zijn discipelen gaf (direct of via zijn apostelen). Met deze challenges gaan jij en je jongere broer of zus ook aan de slag. Je vindt de challenges in de Alongsidersapp.

Daarnaast ontvang je elke maand een trainingsvideo, en regelmatig andere inspiratie.

START VANDAAG EEN (micro)CHALLENGE

Ben je benieuwd hoe zo'n challenge eruit ziet maar ben je zelf nog geen Alongsider? Check dan de microCHALLENGES.

Wie challenge jij?

EERST NOG EVEN CONTACT?

We kunnen ons voorstellen dat je nog een vraag hebt, of even contact met ons wilt voordat je bijvoorbeeld training start. Dat kan natuurlijk en we staan voor je klaar. Nem contact op via Whatsapp, of via ons contact formulier.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT