New announcement. Learn more

Wij zoeken partners en ambassadeurs die helpen onze droom te verwezenlijken

Wij dromen dat geen enkel kind alleen is, maar dat elk kind een Alongsider heeft.

Wij dromen dat door deze Alongsiders heen elk kind de onvoorwaardelijke liefde van Jezus zal ervaren, het evangelie zal omarmen en kiest om voor de Heer Jezus te gaan leven. En dat deze kinderen later op hun beurt óók weer als Alongsider zullen uitreiken naar een jongere broer of zus.

Wij dromen van een generatie jongeren die Jezus opdracht serieus nemen en discipelen maakt.

Een generatie die uitreikt naar de volgende. Een generatie die Jezus woorden hoort én ze doet en zo in de praktijk brengt wat Jezus leerde en voorleefde.

Wij dromen van een kerk die actief uitreikt naar de wereld om zich heen.

Een kerk die zich bewust is dat God haar heeft uitgekozen om het goede nieuws uit te delen. Een kerk die discipelen maakt.

Wij dromen. Droom je mee, en help je mee deze droom waar te maken?

We hebben speciaal voor partners & ambassadeurs een brochure gemaakt

We drómen niet alleen

Met beide benen op de grond zetten we ons in om deze droom werkelijkheid te laten worden. We mobiliseren jongeren en maken hen bewust van de opdracht die Jezus gaf - discipelen maken.

Jongeren die de visie pakken en aan de slag willen rusten we toe. We trainen hen en helpen hen te ontdekken hoe Jezus discipelen maakte en hoe wij Zijn voorbeeld kunnen volgen. Eenmaal aan de slag komen we regelmatig samen als de Alongsiders-familie, en vieren we wat de Heer Jezus door ons heen doet. We leren samen, delen een maaltijd en vieren Zijn goedheid in een ontspannen setting.

We dromen niet alléén

We hebben partners & ambassadeurs nodig die helpen deze droom werkelijkheid te laten worden. Partners die meebidden, meedenken, meewerken, financiën beschikbaar stellen. Een Afrikaans spreekwoord zegt: “Wil je snel gaan, ga dan alleen. Wil je ver gaan, ga dan samen.” Wij willen ver gaan.

Over de afgelopen jaren heb ik op verschillende plekken mogen zien wat er gebeurt in de levens van kinderen als er een Alongsider langszij komt. Dat maakt hét verschil! Eenzaamheid maakt plaats voor vriendschap, jongeren vinden hun vervulling in de Heer Jezus, en de kerk - Jezus bruid - schittert. Dat willen we toch allemaal?

In Rotterdam zijn we gestart met een groepje Alongsiders en hebben zes jongeren ieder een jongere broer of zus gekozen. Die bezoeken ze nu trouw. De relatie groeit en de eerste geluiden zijn bemoedigend. Tijdens de 6 jaar dat we in Cambodja hebben gewoond en gewerkt hebben we gezien dat dit werkt, en het werkt ook in Nederland. Dat is niet verwonderlijk, want eigenlijk is het heel eenvoudig. Het is precies wat Jezus ook deed.

Jaren geleden zei iemand dat tegen mij: “Gezegend ben je als je ontdekt welke kant de Heer Jezus op beweegt, en gezegend ben je als je vervolgens met Hem meebeweegt.” Wij zoeken partners & ambassadeurs die mee willen bewegen op deze golf van Zijn leiding.

Droom je mee?
Doe je mee?

Lees de brochure en neem contact met me op.

Mart-Jan van der Maas
(Regio coördinator)

“Blessed is he who finds out which way God is moving and then starts going in the same direction.”

ONZE PARTNERS & AMBASSADEURS

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT