New announcement. Learn more

Start een microCHALLENGE

Alongsiders werkt met microCHALLENGES. Het zijn de opdrachten van Jezus waar we mee aan de slag gaan in ons eigen leven. Super gaaf en super leerzaam want daardoor groeien we naar het beeld van de Meester - Jezus. Je bekijkt de opdracht in een video en gaat er gedurende de dag of week mee aan de slag. De microCHALLENGES zijn wellicht een opstap naar de challenges, maar je kunt ze ook prima los gebruiken. En omdat het video’s zijn kun je ze gemakkelijk delen met je vrienden. Wij challengen jou - wie challenge jij?

Groei verder - samen met je jongere broer of zus - door de CHALLENGES

Alongsiders werkt met challenges. Challenges zijn opdrachten die je - samen met je jonge broer of zus - uitvoert. Al deze opdrachten komen rechtstreeks van Jezus en wat Hij ons in de Bijbel vertelt. We willen toch doen wat de Meester zegt?

Foundations

Deze challenges leggen de basis voor de andere challenges. Ze helpen je ontdekken wie God is, wat Jezus opgeruimd heeft, wat sorry zeggen daarmee te maken heeft, wat jij voor een ander mag doen en hoe je kunt groeien. Deze challenges duren ongeveer 1 maand en helpen je te groeien en te verdiepen. Natuurlijk steeds op een leuke, uitdagende manier. Durf jij hiermee aan de slag te gaan?

God

Ken jij God? Is Hij er? Kun je Hem zien? Dat is waar deze challenge over gaat.

Opruimen

Jezus ruimde jouw troep op. Wat doe jij?En jij? Dat is waar deze challenge over gaat.

Sorry!

Sorry zeggen is niet altijd eenvoudig ... maar vaak wel nodig. Deze challenge helpt.

Bezoeken

Bij wie ga jij binnenkort op bezoek? Laat je inspireren door deze challenge.

Groeien

In elke situatie is er potentie voor groei. Hoe zit dat met jou? Groei jij? En hoe dan?

BELLS

De BELLS-serie bestaat uit vijf verschillende challenges waarin jullie anderen zegenen: Bless, Eat, Listen, Learn en Sent.

Michael Frost heeft ontdekt dat, wanneer je deze 5 uitdagingen aangaat, je enorm groeit als discipel en discipelmaker. Niet als mooie 'theorieles', maar door bewust gewoontes in te bouwen in je dagelijks leven. Ze zullen je helpen te leven zoals Jezus het bedoeld heeft. Durf jij?

Bless

Wie zegen jij deze week? Hoe kun je dat doen?

EAT

Samen eten én groeien in gastvrijheid.
Enjoy!

Listen

Luister jij naar Gods stem? Kun je dat leren? Hoe werkt dat?

Learn

Duik in Jezus' verhaal! Wat betekent dit voor jouw leven vandaag?

Sent

'We're on a mission' toch? Wat betekent dit vandaag voor jou?

Mountain Peaks

De bergrede wordt vaak genoemd als een van de bekendste toespraken van Jezus. Jezus zit op een berghelling en veel mensen komen naar Hem toe om te luisteren naar zijn onderwijs. Jezus zet in deze toespraak de toon voor Zijn werk en bediening. Hij maakt duidelijk hoe het er in Zijn Koninkrijk aan toegaat. In de eerste plaats richt Jezus Zich tot Zijn discipelen. Dat zijn wij ook en daarom willen we graag van deze woorden van Jezus leren!

In deze serie van challenges gaan jullie aan de slag met onderwerpen die Jezus in de bergrede aansnijdt. We willen samen horen wat Hij daarover zegt, en als discipelen die willen groeien naar Jezus beeld, nemen we de uitdaging aan en willen we ook doen wat de Meester zegt. Doe mee!

Geheime zegeningen

Kun jij een ander zegenen zonder gezien te worden?

Gulle gevers

Geven, waarom zou je? Wat zegt Jezus erover? Wat betekent dat voor jou?

Lichtdragers

Voor wie ben jij 'licht' en maak je verschil? Hoe werkt dat? En wat leert Jezus ons?

Smaakmakers

Hoe ben jij een smaakmaker in je omgeving? Deze challenge helpt je.

Vurige bidders

Welke plek heeft gebed in je leven? Ben jij een 'vurige bidder'? Kun je hierin groeien?

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT