Ga aan de slag met deze challenges

Foundations

(Deze challenges komen begin 2021 beschikbaar)

De 'foundation' challenges leggen de basis en helpen je te ontdekken wie God is, wat Jezus opgeruimd heeft, wat sorry zeggen daarmee te maken heeft, wat jij voor een ander mag doen en hoe je kunt groeien. Deze challenges van ongeveer 1 maand helpen je te ontdekken, en verdiepen. Steeds op een leuke, uitdagende manier.

Durf jij hiermee aan de slag te gaan?

BELLS

De BELLS-serie helpt jou en je jonge broer of zus om te groeien naar het beeld van Jezus. Vijf verschillende challenges waarin jullie anderen zegenen (BLESS), samen eten (EAT), leren luisteren naar God (LISTEN), Jezus beter leren kennen (LEARN) en bewuster gaan leven vanuit het besef dat jullie mensen zijn die gezonden (SENT) zijn.

Michael Frost heeft ontdekt dat je met deze 5 eigenschappen enorm groeit in als discipel en discipelmaker. Niet als een mooie 'theorieles', maar door bewust gewoontes in te bouwen in je dagelijks leven die je helpen te leven zoals Jezus het bedoeld heeft. Durf jij deze challenges aan?

Mountain Peaks

(Deze challenges komen begin 2021 beschikbaar)

De bergrede wordt vaak genoemd als een van de bekendste toespraken van Jezus. Jezus zit op een berghelling en veel mensen komen naar Hem toe om te luisteren naar zijn onderwijs. Jezus zet in deze toespraak de toon voor Zijn werk en bediening. Hiermee maakt Hij duidelijk hoe het er in Zijn Koninkrijk aan toegaat. In de eerste plaats richt Jezus Zich tot Zijn discipelen. Dat zijn wij ook en daarom willen we graag van deze woorden van Jezus leren!

In deze serie van challenges gaan jullie aan de slag met onderwerpen die Jezus in de bergrede aansnijdt. We willen samen horen wat Hij daarover zegt, en als discipelen die willen groeien naar Jezus beeld, nemen we de uitdaging aan en willen we ook doen wat de Meester zegt. Doe mee!

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT