New announcement. Learn more

De EAT challenge

In de Bijbel zien we dat Jezus regelmatig een maaltijd deelt met mensen uit allerhande groepen en lagen in de maatschappij. In grote groepen, kleine groepen, met corrupte belastingambtenaren en religieuze leiders. Zo ontmoet Hij allerlei mensen.

Dat gaan jullie ook doen! Het doel van deze challenge is dat jullie er een gewoonte van gaan maken om met anderen te eten en daardoor te bouwen aan relaties. Daar doorheen zullen anderen het radicale welkom en de onvoorwaardelijke liefde van Jezus ervaren. Jullie zullen samen groeien in gastvrijheid.

Alvast een voorproefje? Bekijk deze microCHALLENGE (en daag je vrienden uit)😉

Zin om samen met iemand te gaan eten?

Gaaf! Wij hebben al het materiaal voor je klaargezet. Via de knop hieronder vind je alle video's. Voor elke week hebben we twee video's: een challenge en een verdieping. We dagen je uit, en we bespreken samen het fundament - Gods woord.

Downloads & materialen

We hebben verschillende materialen voor je klaarstaan. Je kunt het natuurlijk allemaal digitaal gebruiken, maar misschien wil je iets meegeven aan anderen of delen met de groep met wie je de challenge doet. Download de materialen via de buttons hieronder.

Support nodig? Een vraag? Iets delen?

Weet - wij staan voor je klaar en horen graag van je. We zijn er om je te helpen. Maar we horen natuurlijk ook graag je ervaringen, wat ging goed, waar heb je van genoten.

Contact maken we gemakkelijk via de Alongsiders CHALLENGE community in whatsapp. Via de knop hieronder hebben we direct contact.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT