New announcement. Learn more

Sent

Jezus zei tegen Zijn discipelen: “Zoals de Vader Mij gezonden heeft, zo zend Ik u ook”. De Vader zond Jezus en Jezus zendt ons. We zijn op een missie - en niet zomaar een missie, we zijn samen met Jezus op een missie. Waar stuurt Jezus jou vandaag naartoe?

Alvast een voorproefje? Bekijk deze microCHALLENGE (en daag je vrienden uit)😉

Benieuwd wat het betekent om gezonden te zijn?

Gaaf! Wij hebben al het materiaal voor je klaargezet. Via de knop hieronder vind je alle video's. Voor elke week hebben we twee video's: een challenge en een verdieping. We dagen je uit, en we bespreken samen het fundament - Gods woord.

Downloads & materialen

We hebben verschillende materialen voor je klaarstaan. Je kunt het natuurlijk allemaal digitaal gebruiken, maar misschien wil je iets meegeven aan anderen of delen met de groep met wie je de challenge doet. Download de materialen via de buttons hieronder.

Support nodig? Een vraag? Iets delen?

Weet - wij staan voor je klaar en horen graag van je. We zijn er om je te helpen. Maar we horen natuurlijk ook graag je ervaringen, wat ging goed, waar heb je van genoten.

Contact maken we gemakkelijk via de Alongsiders CHALLENGE community in whatsapp. Via de knop hieronder hebben we direct contact.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT