Met elkaar bouwen we Alongsiders

Alongsiders is een wereldwijde beweging van duizenden jongeren die elk naast hun jongere broer of zus lopen. De lokale bewegingen worden lokaal geleid en ondersteund door een internationaal team.

Waar Alongsiders eerst alleen in de derde wereld werkte verspreidt deze beweging zich nu ook naar de westerse wereld. Een spannende nieuwe fase. In Nederland werken we met een groeiend team aan het faciliteren van deze beweging. Hieronder stellen we ons voor.

Ook voor jou is er een rol binnen Alongsiders Nederland. We hebben verschillende mogelijkheden om mee te werken. Bezoek onze Europese website en bekijk de mogelijkheden.

Mart-Jan

(directeur) Na een carrière in de petrochemische industrie heeft Mart-Jan - samen met zijn gezin - 6 jaar in zuid-oost Azië geleefd met het verlangen daar Christus bekend te maken. Daar heeft hij Alongsiders voor het eerst gezien (en een kampterrein gebouwd) en hier in Europa geeft hij leiding aan de beweging - de 'movement'. Zijn droom is dat jongeren - net als hij dat in Cambodja heeft gezien - de taak van discipelschap op zullen pakken. Mart-Jan is de man van Talitha en vader van drie kinderen. Hij geniet ervan om nieuwe initiatieven op te zetten, gitaar te spelen en in de natuur te zijn.

Talitha

(development coordinator) Opgeleid als een verpleegkundige en met een hart vol zorg voor anderen, zo vertrok Talitha (samen met Mart-Jan) naar Cambodja om te dienen en discipelen te maken. Nadat ze het Alongsiders model voor discipelschap in Cambodja in actie heeft gezien is haar verlangen dat in Nederland en Europa hetzelfde zal gebeuren. Daar wil ze aan meewerken! Het raakt haar dat elke Alongsider ervoor kiest om voor één kind te zorgen. Samen door lastige dingen heen, samen feest vieren. Talitha is de vrouw van Mart-Jan en moeder van drie kinderen. Ze geniet van lezen, zingen en van de. natuur.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT