New announcement. Learn more

AANBEVELINGEN

Michael Frost

(auteur, leraar, spreker)

Ik ken Alongsiders al vele jaren, en maakte voor het eerst kennis met hun werk in Phnom Penh. Het is een geweldige beweging die ons oproept om grote broers en zussen te worden van kwetsbare kinderen die anders alleen zouden lopen in zeer uitdagende omstandigheden.

Ik ben heel blij te horen dat Alongsiders nu gestart is in Europa, waar het hard nodig is.

André Meulmeester

(voorganger, spreker, leider, visionair)

Alongsiders Europa is een beweging die discipelschap concreet in praktijk brengt! Je leert niet alleen wat Jezus gezegd heeft, maar helpt elkaar ook Zijn woorden te doen! Dat wordt zichtbaar in gezinnen, relaties, families, scholen, bedrijven, wijken, dorpen en steden.

En voor je het weet verandert er een wereld om je heen! Ik zie uit naar meer van deze beweging.

Sjanneke van de Graaf

(orthopedagoog, moeder, coach)

Ik ken Alongsiders Europe als een prachtige beweging die kinderen in Jezus naam bereikt door middel van daden en woorden. Dit is discipelschap. Een voor een. Relaties gebaseerd op liefde en toewijding zijn super krachtig. Een nieuwe generatie die in elkaar investeert is iets dat we hard nodig hebben in onze samenleving. Als orthopedagoog zie ik veel gebrokenheid in gezinnen. De kracht van Alongsiders Europa is om naast kinderen te komen, met hen mee te reizen en ze Jezus te laten zien! Dat maakt me erg enthousiast.

Bert Noteboom

(voorganger, muzikant, spreker)

A-la-minute… God verandert ons niet a-la-minute. Hij neemt de tijd om ons te veranderen, om ons te vormen naar Zijn beeld. Met vallen en opstaan leren we achter Jezus aan te gaan. Een missionaire uitdaging oppakken is mooi, mensen brengen van ‘A’ naar Christus is fantastisch, maar wie de ander meeneemt en discipelt, dat is een zegen ‘pur sang’. Daarom ben ik erg blij met de komst van Alongsiders naar Europa. Een beweging die op andere plekken in de wereld werkelijk discipelmakers maakt: dat is hoopgevend en hebben we hard nodig!

Donna Ballantine

(trainer & inspirator)

Er is geen betere manier om impact te hebben op een jong leven dan door - gecommitteerd - naast iemand te gaan lopen. Het Alongsidersverhaal begon in Cambodja. Ik heb zelf de impact gezien die intentionele vriendschap heeft.

Doe mee met de Alongsiders Nederland beweging en je zult zien dat je niet alleen positieve impact hebt op het leven van een ander, maar dat je er zelf ook enorm door gezegend zult worden.

Craig Greenfield

(piraat voor gerechtigheid, auteur, spreker, oprichter Alongsiders International)

We zijn enthousiast dat de Alongsidersbeweging - gestart in Azië - nu ook naar Europa komt. Dit is het Koninkrijk van Jezus waar Jezus de dingen omdraait. Degene die over het hoofd worden gezien gaan voorop.

Pas op voor deze golfbeweging en doe mee!

Ron Burdock

(coach & entrepreneur met gevoel voor humor)

Ik heb uit eerste hand gezien wat voor impact Alongsiders kan hebben op een land. Terwijl ik in Cambodja leefde was ik getuige van het potentieel dat vrijkomt als iemand naast een ander gaat lopen. Alongsiders is een prachtig plaatje van hoe Jezus zelf ook leefde.

Europa is gezegend met Mart-Jans hart en leiderschap. Ik zie een enorm potentieel wat in deze tijd vrijgezet mag worden door Alongsiders Nederland.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT