New announcement. Learn more

ALONGSIDERS SUNDAY

Een zondag over discipelschap. Inspirerend. Uitdagend. Fris. Gebaseerd op de Bijbel en boordevol voorbeelden van nu. Dát is precies wat de 'Alongsiders Sunday' is.

Jezus laatste woorden waren "ga, en maak discipelen" (Mattheus 28) - een rechtstreekse opdracht uit de mond van de Meester zelf, maar doen we dat ook? En hoe kun je daar stappen in zetten?

Vanuit ons verlangen naar meer discipelschap, onze expertise en ervaring komen we graag bij jouw kerk langs om hierover te delen.

"A-Sunday" is altijd maatwerk. We willen aansluiten bij jullie kerk of gemeente, en we komen altijd om te dienen. Om het lekker concreet te maken hebben we een info-folder gemaakt. Via de knop hieronder kun je 'em downloaden.

WAT IS 'A-SUNDAY'? >>>

A-Sunday is een zondag waar Alongsiders bij jouw kerk of gemeente langskomt, inspireert, deelt, uitdaagt - we helpen discipelschap 'front-and-center' te hebben.

VOOR WIE IS 'A-SUNDAY'? >>>

A-Sunday is voor elke kerk of gemeente die aan de slag wil met discipelschap.

Alongsiders is een (wereldwijde)jongerenbeweging, en dat komt bijvoorbeeld ook naar voren in onze spreekstijl, voorbeelden en taal.

LEUK ZO'N ZONDAG, MAAR DAARNA DAN? >>>

Wij gebruiken wel eens het beeld dat de 'A-Sunday' een vonk is die mensen 'aanzet', en dat het belangrijk is dat daarna een vervolg komt. Misschien is dat in jouw gemeente al aanwezig, of misschien zoeken jullie daar nog naar.

Alongsiders heeft een 'D-Trail' - een discipelschaps-trail - wat een perfect vervolg zou kunnen zijn op de zondag. Zo gaat de 'vonk' door en kan het zomaar een 'vuur' worden.

Voor meer info over de 'D-Trail' klik je hier.

WAT KOST ZO'N ZONDAG? >>>

Samen maken we een afspraak over hoe we met de kosten omgaan. In de flyer (zie de download knop hierboven) hebben we een voorstel staan, maar zoals de zondag zelf maatwerk is zijn de kosten dat ook.

Vaak maken we een afspraak voor een sprekersvergoeding, reiskosten en bijvoorbeeld een collecte.

De eerste stap is contact leggen. Dat kan eenvoudig via het formulier hieronder. Vanaf daar gaan we samen op pad.

Als jij het bovenstaande leest en enthousiast bent over het idee van 'A-Sunday' dan nodigen we je uit om contact op te nemen. Vul het formulier in en voor je het weet spreken we elkaar.

MEER INFO OF BOEK EEN SPREKER

{{errors.first('rs-8989-f953-d72e', 'rs-8989-4211-e745')}}
{{errors.first('rs-8989-f953-7fb3', 'rs-8989-4211-e745')}}
{{errors.first('rs-8989-f953-9da9', 'rs-8989-4211-e745')}}
{{errors.first('rs-8989-f953-dd02', 'rs-8989-4211-e745')}}
{{errors.first('rs-8989-f953-f7ca', 'rs-8989-4211-e745')}}

We hebben je gegevens ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!

EEN VOORBEELD VAN DE ALONGSIDERS SUNDAY IN CHAPEL AVENUE - ALMERE

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT