New announcement. Learn more

Jij wilt het beste voor je jongeren, toch?

Je trekt op met de jongeren in jouw kerk of omgeving. je hebt hart voor ze en dat komt voort uit je hart voor Jezus. Net zoals Jezus in Zijn '12' investeerde, investeer jij in jouw groep.

De kern van wat je wilt doen is discipelen maken.

Wij willen je helpen. Ons verlangen is naast je te lopen, terwijl jij naast 'jouw' jongeren loopt.

We hebben daarvoor diverse tools voor je klaarstaan. Hoe kunnen wij je helpen?

De Alongsiderstraining voor jongerenwerkers

Naast de Alongsiderstraining die specifiek voor jongeren is gemaakt en hen alles leert wat nodig is om een 'Alongsider' te zijn, hebben we   in de training leren ze alles om 'Alongsider' te worden een speciale jongerenwerkers-editie gemaakt voor jou als jongerenwerker. Daarin geven we je de achtergrondinformatie  die je nodig hebt, zodat jij - goed toegerust - met je groep jongeren aan de reguliere training kan starten.

De training is online, video-based en doe je samen met een coach van Alongsiders.

(Deze training komt begin 2024 uit)

Online dashboard

Alongsiders heeft een (wereldwijd) dashboard ontwikkeld waarin je alles vind om - samen met je jongeren - Alongsiders te zijn. Toegang tot training - een uitgebreide kennisbank, de registratie van jouw alongsiders. Het gebeurt allemaal in het dashboard.

Ow, ja, en er zit een APP bij. Zodat je altijd alles bij de hand hebt. handig toch? Voor jou als jongerenwerker is dit ook dé plek om in contact te zijn met mede jongerenwerkers die - samen met hun groep jongeren - ook Alongsiders zijn.

(Het dashboard en de APP komen eind 2023 beschikbaar.)

Nog meer tools voor jou en je jongeren

De tools die we hierboven staan zijn specifiek voor jou als jongerenwerker. Uiteraard zijn de tools die we hebben gemaakt voor jongeren en kerken dé tools in jouw gereedschapskist. Ontdek ze en kies welke het beste bij jou aansluit.

Eerst nog even contact? Goed plan. Neem contact op via het contactformulier.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT