New announcement. Learn more

Alongsiders Nederland versterkt kerken en gemeenten

Alongsiders Nederland is een beweging die de kerk in Nederland versterkt en haar betrokkenheid bij discipelschap vergroot. We mobiliseren en inspireren. We creëren betrokkenheid op de grote opdracht van de Heer Jezus: discipelen zijn en discipelen maken (Mattheus 28).

We doen dit door training, spreken en workshops. De visie van Alongsiders op discipelschap gaat terug naar de leer & methode van Jezus zelf. Alongsiders Nederland focust op jongeren en jongvolwassenen.

De D-Trail

Wat komt er na Alpha? Wat kun je doen met je tieners en jongeren? Hoe kun je ze helpen groeien in hun geloof? Hoe kun je samen Jezus beter leren volgen? Hoe zorg je dat ze wat ze ontvangen weer doorgeven aan een ander? Zijn dit vragen die jij jezelf als jongerenwerker stelt? Wij ook! En we willen je helpen.

Speciaal voor jou hebben we de D-Trail ontwikkeld. Een tof traject dat je kunt doen na bijvoorbeeld de Alpha cursus. Je jongeren hebben Jezus leren kennen - en nu als discipelen dagen we ze uit om achter Jezus aan te gaan. Dat is discipelschap. Dat is de D-Trail.

De diamant van discipelschap

Wij helpen en ondersteunen kerken in het vormgeven van discipelschap. Elke kerk of gemeente is verschillend en vraagt om maatwerk. Tegelijkertijd zijn er natuurlijk principes die altijd en overal opgaan. Het vinden van de juiste mix is de uitdaging. Wij helpen daar graag bij!

Een bruikbaar ‘framework’ hiervoor is De diamant van discipelschap. Dit ‘framework’ helpt vorm, ritme, inhoud en structuur te bieden. Praktische handvatten. Getest in de praktijk. Interesse? Via de link bezoek je de website waarop je alle informatie vindt. Vragen? Neem contact met ons op. We praten hierover graag met je door.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT