New announcement. Learn more

De LEARN challenge

Je houdt van Jezus. Je weet dingen over Jezus uit de Bijbel. Maar ken je Hem echt? In deze challenge dagen we je uit om je leven nog meer te laten vormen en scherpen door het leven en de lessen van Jezus. Door de Meester zelf.

Leren.. We doen het allemaal, maar op verschillende plekken en op verschillende manieren. De een op school, de ander bij een cursus, enzovoorts. Leren is belangrijk omdat we erdoor groeien. En dat willen we allemaal wel. De discipelen kregen les van Jezus. Hij nam ze mee onderweg en hielp ze te groeien. Hij was de Meester en zij de discipelen - de leerlingen.

Alvast een voorproefje? Bekijk deze microCHALLENGE (en daag je vrienden uit)😉

Zin om met LEARN aan de slag te gaan?

Gaaf! Wij hebben al het materiaal voor je klaargezet. Via de knop hieronder vind je alle video's. Voor elke week hebben we twee video's: een challenge en een verdieping. We dagen je uit, en we bespreken samen het fundament - Gods woord.

Downloads & materialen

We hebben verschillende materialen voor je klaarstaan. Je kunt het natuurlijk allemaal digitaal gebruiken, maar misschien wil je iets meegeven aan anderen of delen met de groep met wie je de challenge doet. Download de materialen via de buttons hieronder.

Support nodig? Een vraag? Iets delen?

Weet - wij staan voor je klaar en horen graag van je. We zijn er om je te helpen. Maar we horen natuurlijk ook graag je ervaringen, wat ging goed, waar heb je van genoten.

Contact maken we gemakkelijk via de Alongsiders CHALLENGE community in whatsapp. Via de knop hieronder hebben we direct contact.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT