New announcement. Learn more

De BEZOEKEN challenge

Wanneer heb jij voor het laatst een bezoekje gebracht? Een goed gesprek gehad?

In Johannes 3 lees je over belangrijke leraar uit Israël die op bezoek gaat. Een man die het allemaal zou moeten weten, maar het even niet meer weet en vol vragen zit. Middenin de nacht komt hij bij Jezus om antwoorden te vinden op zijn vragen. En Jezus ontvangt hem. Hij neemt tijd voor hem. Hij luistert, en Hij spreekt, antwoordt en legt uit. Tijdens een rustig gesprek. Misschien wel met een glaasje wijn. Wie weet.

In deze challenge de uitdaging aan jou om regelmatig de tijd te nemen om gewoon bij iemand te gaan zitten. Er te zijn. Een opening te geven aan de ander om eens rustig te praten. Tijd samen door te brengen. Zo komen de mooiste gesprekken op gang.

Alvast een voorproefje? Bekijk deze microCHALLENGE (en daag je vrienden uit)😉

Aan de slag met 'bezoeken'?

Gaaf! Wij hebben al het materiaal voor je klaargezet. Via de knop hieronder vind je alle video's. Voor elke week hebben we twee video's: een challenge en een verdieping. We dagen je uit, en we bespreken samen het fundament - Gods woord.

Downloads & materialen

We hebben verschillende materialen voor je klaarstaan. Je kunt het natuurlijk allemaal digitaal gebruiken, maar misschien wil je iets meegeven aan anderen of delen met de groep met wie je de challenge doet. Download de materialen via de buttons hieronder.

Support nodig? Een vraag? Iets delen?

Weet - wij staan voor je klaar en horen graag van je. We zijn er om je te helpen. Maar we horen natuurlijk ook graag je ervaringen, wat ging goed, waar heb je van genoten.

Contact maken we gemakkelijk via de Alongsiders CHALLENGE community in whatsapp. Via de knop hieronder hebben we direct contact.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT