New announcement. Learn more

De LISTEN challenge

We luisteren naar van alles en nog wat. Denk aan de radio of een podcast. We laten ons informeren via het nieuws, Facebook, Instagram of wat dan ook. Dat is natuurlijk ook zo in de kerk of op school. We leven in een informatiecultuur en krijgen het met bakken over ons heen. Waar luister jij naar?

In deze challenge ga je aan de slag met het bewust bouwen aan een ritme in je leven waar je ruimte creëert om te luisteren naar de aansporingen van de Heilige Geest. We bieden je een concreet framework aan dat je zal helpen om te luisteren naar de stem van de Heilige Geest boven alle andere stemmen om je heen. Geen magisch of mystiek recept, maar een praktisch hulpmiddel om jezelf tot stilte te brengen.

Alvast een voorproefje? Bekijk deze microCHALLENGE (en daag je vrienden uit)😉

Lijkt 'LISTEN' je wat?

Gaaf! Wij hebben al het materiaal voor je klaargezet. Via de knop hieronder vind je alle video's. Voor elke week hebben we twee video's: een challenge en een verdieping. We dagen je uit, en we bespreken samen het fundament - Gods woord.

Downloads & materialen

We hebben verschillende materialen voor je klaarstaan. Je kunt het natuurlijk allemaal digitaal gebruiken, maar misschien wil je iets meegeven aan anderen of delen met de groep met wie je de challenge doet. Download de materialen via de buttons hieronder.

Support nodig? Een vraag? Iets delen?

Weet - wij staan voor je klaar en horen graag van je. We zijn er om je te helpen. Maar we horen natuurlijk ook graag je ervaringen, wat ging goed, waar heb je van genoten.

Contact maken we gemakkelijk via de Alongsiders CHALLENGE community in whatsapp. Via de knop hieronder hebben we direct contact.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT