New announcement. Learn more

Onze leesplannen helpen je groeien

Leren van Jezus zelf. Door Zijn woord in te duiken, te kijken naar de voorbeelden die Jezus ons zelf geeft. Uitgedaagd te worden - want wat doe jij met deze voorbeelden? Wat kun je er vandaag mee?

Onze leesplannen helpen je bij het ontdekken wat de Bijbel zegt over discipelschap. We bieden onze plannen aan in de YouVersion Bijbel-app. Welk leesplan start jij vandaag?

Wil je meer weten over Alongsiders en wie we zijn? Klik dan op de knop hieronder.

Discipelschap & Groeien in gerechtigheid

Jezus heeft het in Zijn onderwijs vaak over "recht & gerechtigheid". Blijkbaar is dat een belangrijk onderwerp voor Hem, en dus ook voor ons - Zijn discipelen. Hoe kun je groeien in 'recht' en 'gerechtigheid'? Hoe kun je hierin meer op Jezus gaan lijken? Dit plan helpt je. Enjoy!

Discipelschap & Commitment

Jezus vraagt nogal wat van zijn volgelingen. Hij vraagt commitment. Hij legt de lat hoog. In dit plan ga je in een paar dagen aan de slag met dit thema. Wat zegt de Bijbel? Wat zegt Jezus zelf en hoe kun je hiermee oefenen?

Discipelschap & Wereldwijd Getuigenis

De kerk is groot. Groot en wereldwijd. En dat niet alleen, de kerk is ook van alle tijden. Denk je daar wel eens over na? Jij bent er onderdeel van, want je bent ook een volgeling van Jezus toch? Hoe ben je dan onderdeel van die kerk - dat wereldwijde getuigenis? Hoe leef je dat? ... Dit plan neemt je mee.

Discipelschap & Leven en dood

Leven & Dood. Je komt ze beide misschien wel dagelijks tegen, ze horen bij dít leven zou je kunnen zeggen. Jezus is de "vorst van het leven", Hij stierf, maar stond weer op uit de dood. Wat betekend dat voor jou als discipel van Jezus? Waar leef jij voor? En waar zou jij je leven voor geven?

Discipelschap & Radicale Vergeving

Vergeving. Het is een wezenlijk deel van Jezus onderwijs. Als de discipelen vragen hoe vaak ze moeten vergeven geeft Jezus het antwoord: 7x70 keer. Wat gewoon betekent dat we steeds weer moeten vergeven. Bizar toch? Hoe werkt dit vandaag?

Discipelschap & Radicaal Welkom

Hoe volg jij Jezus voorbeeld en heet je anderen radicaal welkom? In dit plan ga je een paar dagen aan de slag met dit thema. Wat zegt de Bijbel, wat zegt de Meester - Jezus - zelf en hoe kun jij concrete stappen zetten in 'radicaal welkom'?

Discipelschap & Dienend Leiderschap

Jesus volgen, welke consequenties heeft dat voor leiderschap? Welke voorbeelden geeft de Bijbel en wat leren we van Jezus zelf? Hoe kun je dat concreet maken voor je eigen leven, en welke principes zijn belangrijk? Daar gaat dit plan over >>> dienend leiderschap dus, net als Meester Jezus.

Groeien in je missionaire 'skills'

'Missionair zijn' - mooi gezegd, maar wat is dat eigenlijk? En hoe doe je dat? En als je weet wat het is, hoe kun je er dan in groeien? Dat is waar dit plan over gaat. We werken aan 5 eigenschappen die mensen die 'missionair' zijn kenmerken. Lees het plan. Ontdek, en groei als discipel van Jezus.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT