New announcement. Learn more

A-SUNDAY

De 'A' staat voor Alongsiders! A-Sunday is een zondag waarbij het helemaal om discipelschap gaat. Het is een moment waarbij je inspiratie ontvangt, uitgedaagd wordt, onderwijs ontvangt.

Jezus zei "ga dan heen maak alle volken tot mijn ... "

Discipelen toch? Dat is de kern van de grote opdracht.

Voor elke volgeling van Jezus is dat de kern. Discipel zijn - Jezus volgen, en discipelen maken - anderen daarin meenemen.

Alongsiders wil kerken hierin helpen. Daarom: A-Sunday! Benieuwd naar hoe dat eruit kan zien? Bekijk dan de video hieronder.

"A-Sunday" is altijd maatwerk. We willen aansluiten bij jullie kerk of gemeente, en we komen altijd om te dienen. Om het lekker concreet te maken hebben we een folder gemaakt. Via de knop hieronder kun je de folder downloaden.

WAT IS 'A-SUNDAY'? >>>

A-Sunday is een zondag waar Alongsiders bij jouw kerk of gemeente langskomt, inspireert, deelt, uitdaagt - we helpen discipelschap 'front-and-center' te hebben.

VOOR WIE IS 'A-SUNDAY'? >>>

A-Sunday is voor elke kerk of gemeente die aan de slag wil met discipelschap.

Alongsiders is een (wereldwijde)jongerenbeweging, en dat komt bijvoorbeeld ook naar voren in onze spreekstijl, voorbeelden en taal.

LEUK ZO'N ZONDAG, MAAR DAARNA DAN? >>>

Wij gebruiken wel eens het beeld dat de 'A-Sunday' een vonk is die mensen 'aanzet', en dat het belangrijk is dat daarna een vervolg komt. Misschien is dat in jouw gemeente al aanwezig, of misschien zoeken jullie daar nog naar.

Alongsiders heeft een 'D-Trail' - een discipelschaps-trail - wat een perfect vervolg zou kunnen zijn op de zondag. Zo gaat de 'vonk' door en kan het zomaar een 'vuur' worden.

Voor meer info over de 'D-Trail' klik je hier.

WAT KOST ZO'N ZONDAG? >>>

Samen maken we een afspraak over hoe we met de kosten omgaan. In de flyer (zie de download knop hierboven) hebben we een voorstel staan, maar zoals de zondag zelf maatwerk is zijn de kosten dat ook.

Vaak maken we een afspraak voor een sprekersvergoeding, reiskosten en bijvoorbeeld een collecte.

De eerste stap is contact leggen. Dat kan eenvoudig via het formulier hieronder. Vanaf daar gaan we samen op pad.

NEEM CONTACT MET ONS OP OVER DE ALONGSIDERS-SUNDAY

Als jij het bovenstaande leest en enthousiast bent over het idee van 'A-Sunday' dan nodigen we je uit om contact op te nemen. Vul het formulier in en voor je het weet spreken we elkaar.

{{errors.first('rs-8989-f953-d72e', 'rs-8989-4211-e745')}}
{{errors.first('rs-8989-f953-7fb3', 'rs-8989-4211-e745')}}
{{errors.first('rs-8989-f953-9da9', 'rs-8989-4211-e745')}}
{{errors.first('rs-8989-f953-dd02', 'rs-8989-4211-e745')}}
{{errors.first('rs-8989-f953-f7ca', 'rs-8989-4211-e745')}}

We hebben je gegevens ontvangen en nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT