New announcement. Learn more

De D-Trail is gemaakt voor jouw kerk / geloofsgemeenschap

FOOD I FAITH I FUN I FRIENDSHIP
ONTVANGEN I DOORGEVEN
CHALLENGES I JEZUS VOLGEN
DISCIPELSCHAP I LEREN I LEVEN VIEREN

Wat komt er na Alpha? Wat kun je doen met je tieners en jongeren? Hoe kun je ze helpen groeien in hun geloof? Hoe kun je samen Jezus beter leren volgen? Hoe zorg je dat ze dat wat ze ontvangen weer doorgeven aan een ander?

Zijn dit vragen die jij jezelf als jongerenwerker stelt? Wij ook! En we willen je helpen. Speciaal voor jou hebben we de D-Trail ontwikkeld. Een tof traject dat je kunt doen, bijvoorbeeld na de Alphacursus. Je jongeren hebben Jezus leren kennen - en nu, als discipelen, dagen we ze uit om achter Jezus aan te gaan. Dat is discipelschap. Dat is de D-Trail.

Wat is de D-Trail?

De D-Trail is een reis waarin jij en je jongeren samen Food - Fun - Faith & Friendship delen.

Samen challenges aangaan, waar doorheen jullie samen meer op Jezus gaan lijken. Elkaar beter leren kennen. Samen groeien. Het leven vieren & het leven delen. 

Waarom zou je?

Jij wilt dat jouw jongeren groeien en daarin wil je met hen oplopen. Samen groeien in geloof, plezier hebben, er zijn als het lastig is, elkaar beter leren kennen. Groeien in het volgen van Jezus Ên groeien om dat wat je leert door te geven aan een ander. Leren 'alongside' iemand anders te lopen en zo tot zegen te zijn voor de mensen om je heen. Groeien gebeurt niet vanzelf. De D-Trail helpt daarbij.

Met wie ga je dat doen?

Je doet dit samen met de jongeren uit jouw kerk/geloofsgemeenschap. Samen vormen jullie een D-Trailcommunity. Misschien werk je samen met andere jongerenwerkers. Uiteraard kun je dan verschillende communities starten. Hoe je de communities in wilt delen is aan jou. Jij kent de situatie in jouw gemeente het beste.

Hoe gaan jullie dat doen?

Jullie spreken elke week (of om de week af) voor een moment van ontmoeting. Jullie eten samen, delen je leven en bidden jullie voor elkaar. Wanneer en waar je  afspreekt is natuurlijk aan jullie. Alongsiders geeft jullie challenges waarmee je samen aan de slag kunt gaan om te groeien in je geloof. Wij staan voor jou als jongerenwerker/kerkelijk werker klaar en helpen je waar nodig.

Let's go?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de D-Trail? Heb je al zin om te starten? Of heb je misschien nog een paar vragen voor ons? We horen graag van je.

Vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij zien er naar uit om samen discipelen te maken. Tot snel đŸ‘‹đŸģ

{{errors.first('rs-8989-92b7-0f4a', 'rs-8989-8b92-79f7')}}
{{errors.first('rs-8989-92b7-413d', 'rs-8989-8b92-79f7')}}
{{errors.first('rs-8989-92b7-e482', 'rs-8989-8b92-79f7')}}

Dank je wel. We hebben je gegevens ontvangen en nemen contact met je op. Tot snel 👋đŸģ

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT