New announcement. Learn more

Maximaal Shinen ☀️

Hey! Wat tof dat je doorgeklikt hebt en bij ons terecht bent gekomen.
Wij zijn Alongsiders en wij willen je graag verder helpen en leren kennen.

​Wil jij leren om impact in het leven van iemand anders te maken?

Wil jij Jezus volgen en zoek je naar manieren waarop je dat kunt doen? Wil je de handen uit de mouwen steken? Wij helpen je dat te doen >> door eenvoudig naast een ander te gaan lopen. Dat is 'discipelen maken' en dat is Alongsiders!

Stap in en doe mee.

Let's talk!

We geloven in persoonlijk contact omdat we je daardoor écht kunnen helpen >> maximaal shinen dus!

Laat hieronder je gegevens achter - dan nemen we de komende week contact met je op, of chat direct met ons via WhatsApp.

Geniet van Opwekking en tot snel 🙏🏻

{{errors.first('rs-8989-0f7b-dfeb', 'rs-8989-b597-dd11')}}
{{errors.first('rs-8989-0f7b-0b44', 'rs-8989-b597-dd11')}}

Super! We hebben je gegevens ontvangen. We nemen komende week contact met je op. Tot snel.

'Wij lopen naast hen die alleen lopen'. Dat is super belangrijk. Jij kent ook jongeren die alleen zijn toch? In je buurt, in je klas, of bij jou in de kerk? Wie kijkt er naar hen om? Misschien kan jij die persoon wel zijn. Jij kunt een einde maken aan de eenzaamheid van die ene jongere - en samen maken we zo een groot verschil.

Dat is wat Jezus ook deed! Jezus liep naast de mensen - de 12 volgelingen in het bijzonder. Dat is 'discipelschap'! En naast wie loop jij? Tom loopt naast Gevencio. Tom is zijn Alongsider. Laat je inspireren door zijn verhaal.

Eerst nog even contact?

We kunnen ons voorstellen dat je nog een vraag hebt, of even contact met ons wilt voordat je verder gaat. Dat kan natuurlijk en we staan voor je klaar. Neem contact op via Whatsapp, of via ons contactformulier.

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT