New announcement. Learn more

HEY THE CHOSEN FAN!
Wil jij ons helpen?

EEN UITNODIGING

Wij zijn enthousiast over The Chosen, en we vermoeden dat jij dat ook bent. Wat een toffe serie is het. Als Alongsiders willen we materialen maken die jou en je groep jongeren helpen dieper te gaan, de lessen uit The Chosen praktisch te maken, Jezus beter te leren kennen. We maken het om te helpen - en we willen daarom graag weten ├│f het helpt. vandaar deze uitnodiging.

Wat is de uitnodiging?
En wat is de vraag?

Zou jij - terwijl je met je jongeren een aflevering bekijkt - ons van feedback willen voorzien?

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Jullie hebben gewoon de bijeenkomst zoals gepland, maar aan het einde doorloop jij als leider een korte vragenlijst (4-5 min) en vraag je de deelnemers ook ene korte vragenlijst in te vullen (3-4 min). De vragenlijsten zijn digitaal. Hieronder vind je de links die je daarvoor eenvoudig kunt delen.

Wil jij ons helpen?
Doe je mee?

Ps: Wil je eerst meer weten over de materialen die we maken check dan deze pagina met alle info.

DOE MEE MET DE PILOT!

Met jou feedback maken we de materialen nog beter. Alles wat je nodig hebt vind je hier. Download de pilot flyer via de knop hieronder. Daarmee heb je direct de links naar de vragenlijsten.

Hoe pak je zo'n ontmoeting nu aan? Check - hebben we over nagedacht. Download de opzet voor de ontmoeting via de knop hieronder.

Vraag de groepsverwerking voor aflevering 2 aan >>>

Vragenlijst voor de groepsleider / leidinggevende

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT