New announcement. Learn more

DE D-TRAIL IS VOOR KERKEN & GELOOFSGEMEENSCHAPPEN

Wat is de D-Trail?

De D-Trail is een reis waarin je samen Food - Faith - Fun & Friendship deelt. Samen challenges aangaat en samen meer op Jezus gaat lijken. Het leven viert & leven deelt.

Alle info bij elkaar

Als het goed is heb je van de coördinator van Alongsiders al het materiaal gekregen dat je nodig hebt. Mocht je iets missen - neem dan snel even contact op. We staan voor je klaar. De D-Trailhandleiding download je ook eenvoudig via de link hieronder.

De CHALLENGES

Elke challenge heeft een sheet met een korte uitleg, gevolgd door een sheet met daarop de QR-codes naar de video's. Super simpel.

In principe duurt een challenge 1 maand, waarbij je twee video's per week kijkt. De eerste video geeft je de challenge, de tweede video de verdieping.

Dat tempo is best hoog, zeker als je gedurende de week de challenge op wilt pakken, er verder over na wilt denken, of extra wilt oefenen. Pas dus het tempo aan aan wat voor jullie haalbaar is. Inhoud, kwaliteit, elkaar echt ontmoeten is belangrijker dan snel gaan. Neem elkaar mee, zorg voor elkaar. En kijk naar wat de groep nu nodig heeft. Jullie trekken samen op - vergeet dat niet.

De APP

Het is goed om niet alleen tijdens jullie ontmoetingen contact te hebben, maar juist ook tussendoor. Alongsiders heeft een app die helemaal is ingericht voor jullie. Het is een plek waar je de challenges vind, waar je je vragen kunt stellen en feedback kunt geven. Waar je extra materiaal vindt bij de challenges. En nog veel meer. We werken de app steeds verder uit.

Je kunt de app downloaden via de QR-code hieronder. Vergeet je dan niet even te registreren via de online training. In de APP werkt alles eenvoudig en staan de introvideo's voor je klaar.

EAT TRACK

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT