New announcement. Learn more

INSPIRATIE

AANBIDDING

ONTMOETING

Haar verhaal begint in een vluchtelingkamp aan de Thaise grens. Wil jij weten hoe zij vanuit een plek van eenzaamheid een persoon van hoop en geborgenheid werd voor anderen?

FILMAVOND

Kom en kijk met ons de film over haar zoektocht naar acceptatie en liefde, en raak geïnspireerd! In de video geeft Chanti dit aan ons mee:

“Chanty wants everyone to experience the beauty & grace that comes from being an Alongsider” ("Chanti wenst voor iedereen dat ze de schoonheid en genade mogen ervaren die komt als je een 'alongside' bent.)

Kom je ook?

MUZIEK & AANBIDDING

Naast de film zullen we samen God aanbidden door muziek. Daar zit zoveel kracht in, zeker als we het samen doen.

INSPIRATIE

Op deze avond krijg je de kans om geraakt te worden door een inspirerend verhaal, te genieten van prachtige muziek, te connecten onder het genot van een drankje opgebouwd naar huis te gaan.

ETEN & DRINKEN

In de locatie waar we elkaar ontmoeten bevind zich ook lunchroom El Camino. Kok Wilson maakt er heerlijke gerechten met een duidelijke hint naar de Zuid-Amerikaanse keuken. Uiteraard kun je voorafgaand aan de filmavond prima dineren en je laten verassen door El Camino.

Reserveren doe je direct bij El Camino. Eet smakelijk!

PRAKTISCHE ZAKEN

Voor wie is deze avond?

Voor iedereen die graag geïnspireerd wil raken, discipelschap hoog in het vaandel heeft, en uitziet naar ontmoeting met anderen.

Wat kost het?

De avond is in principe gratis, tijdens de avond is er wel de gelegenheid om bij te dragen aan het werk van Alongsiders of voor de onkosten voor de avond.

Wanneer gaan we?

Datum: 8 oktober, zaal open 19:30, aanvang 20:00 uur

Locatie: Makassarweg 801335 HZ Almere, Nederland

WAT KUN JIJ

LEREN VAN CHANTI?

IS ER IETS

DAT JIJ KUNT DOEN?

MOGEN WIJ JE INSPIREREN?

MOGEN WIJ JE HELPEN?

ZULLEN WE SAMEN OPLOPEN?

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT