New announcement. Learn more

DE D-TRAIL IS VOOR KERKEN EN GEMEENTEN

FOOD I FAITH I FUN I FRIENDSHIP
ONTVANGEN I DOORGEVEN
CHALLENGES I JEZUS VOLGEN
DISCIPELSCHAP I LEREN I LEVEN VIEREN.

Wat komt er na Alpha? Wat kun je doen met je tieners en jongeren? Hoe kun je ze helpen groeien in hun geloof? Hoe kun je samen Jezus beter leren volgen? Hoe zorg je dat ze dat wat ze ontvangen weer doorgeven aan een ander?

Zijn dit vragen die jij jezelf als jongerenwerker stelt? Wij ook! En we willen je helpen.

Speciaal voor jou hebben we de D-Trail ontwikkeld. Een tof traject dat je kunt doen na bijvoorbeeld de Alphacursus. Je jongeren hebben Jezus leren kennen - en nu als discipelen dagen we ze uit om achter Jezus aan te gaan. Dat is discipelschap. Dat is de D-Trail.

Wat is de D-Trail?

De D-Trail is een reis waarin jouw jongeren samen Food - Fun - Faith & Friendship delen. Samen challenges aangaan, waar doorheen ze samen meer op Jezus gaan lijken. Het leven vieren & leven delen.

Hoe gaan jullie dat doen?

Jullie spreken elke week (of om de week af). Wanneer en waar is natuurlijk aan jullie. Als jullie elkaar ontmoeten eten jullie samen, delen jullie je leven en bidden jullie voor elkaar.

Alongsiders geeft je challenges waarmee je aan de slag kunt gaan om te groeien in je geloof. Wij staan voor jou als jongerenwerker / kerkelijk werker klaar en helpen je waar nodig.

Waarom zou je?

Jij wilt dat jouw jongeren groeien. Groeien in hun geloof. Groeien in het volgen van Jezus en groeien in het doorgeven aan een ander. Dat groeien gebeurt niet vanzelf en de D-Trail helpt. We doen dat door een community te bouwen, het samen goed te hebben en elkaar echt te leren kennen.

Jullie lopen samen op. Maar het is niet alleen waardevol voor jezelf. Wat jullie ontvangen geven jullie ook weer door aan een ander. Jullie lopen 'alongside' iemand anders. Jij leert en groeit, je geniet en tegelijkertijd zegen je de mensen om je heen.

Met wie ga je dat doen?

Je doet dit samen met de jongeren uit jouw kerk, jullie vormen samen een D-Trail community. Uiteraard kun je verschillende communities in je kerk starten. Misschien werk je samen met andere jongerenwerkers. Hoe je de communities in wilt delen is natuurlijk aan jou. Jij kent de situatie in jouw gemeente het beste.

Let's go?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de D-Trail? Heb je al zin om te starten? Of heb je misschien nog een paar vragen voor ons? Helemaal goed, we horen graag van je.

Vul het contact formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij zien er naar uit om samen discipelen te maken. Tot snel 👋🏻

{{errors.first('rs-8989-92b7-0f4a', 'rs-8989-8b92-79f7')}}
{{errors.first('rs-8989-92b7-413d', 'rs-8989-8b92-79f7')}}
{{errors.first('rs-8989-92b7-e482', 'rs-8989-8b92-79f7')}}

Dank je wel. We hebben je gegevens ontvangen en nemen contact met je op. Tot snel 👋🏻

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT