New announcement. Learn more

GA JE

MEE

NAAR

CAMBODJA? 🇰🇭

Je merkt dat God in je aan het werk is. Je wilt voor Hem gaan, Hem dienen, uitstappen en jezelf geven. Je bent op zoek naar visie. Ga je mee op een reis naar de andere kant van de wereld? We bezoeken de plek waar Alongsiders is ontstaan, daar waar het allemaal begon. En als hoogtepunt samen een Alongsiderskamp hosten op Shalom Valley. Natuurlijk de Cambodjaanse cultuur snuiven.

DURF JIJ HET AVONTUUR AAN?

Vind jij het leuk om uit je comfortzone te stappen? Om het avontuur aan te gaan? Om jezelf op een andere manier te leren kennen? Wil jij God aan het werk zien? Ben jij niet bang om te zien hoe armoede en onrecht er écht uitziet? Heb je hart voor jongeren en kinderen? Wil jij groeien en meer en meer gaan lijken op Jezus?

HET KAMP VAN JE LEVEN

Als jij jezelf herkent in het bovenstaande is de Alongsiders ‘vision-trip’ echt iets voor jou. Je reist samen met een klein team naar Cambodja en via Phnom Penh ga je onderweg naar Kep, een kleine kustplaats, waar Shalom Valley ligt. Shalom Valley is een prachtig kampterrein zo’n 800 meter van de zee. Kort nadat je daar aangekomen bent komt er ook een hele groep Cambodjaanse jongeren aan en samen beleven jullie het kamp van je leven. Je ziet hoe Jezus door grenzen heen breekt. Grenzen in je eigen leven, maar ook in de levens van de jongeren waarmee je optrekt. De jongeren zijn allemaal Alongsider en zijn samen met hun jongere broer of zus op het kamp, wat kan jij van ze leren? En wat mag jij ze leren?

BEZOEKEN

Tijdens de reis bezoeken we verschillende plekken zoals het support center van Alongsiders in Phnom Penh, je ontmoet de staf, krijgt een culturele introductie, en ook brengen we een bezoek aan Toul Sleng - het genocide museum van Cambodja. Om de jongeren beter te begrijpen is het wel belangrijk dat je ook iets begrijpt van waar het land doorheen is gegaan. Een pittige ervaring - dit is geen vakantiereis, maar een avontuur waarop je op veel fronten uitgedaagd wordt.

ONTSPANNING & BEZINNING

Natuurlijk is er ook veel ruimte voor genieten, ontspanning en plezier. Zo staat er een bezoek aan Kampot op de planning of een relaxed tropisch eiland voor de kust. En kennen wij de leukste plekken om te gaan eten. Jep, de Cambodjaanse keuken is echt goed. In de voorbereiding trekken we samen op. We ontmoeten elkaar, lezen ons in. Bidden samen. We gaan als team. En ook tijdens de reis zijn er momenten van reflectie en bezinning. Waar loop je tegenaan, hoe kan ik je helpen. Wij geven je deze garantie: ‘Je komt veranderd terug’. Ga jij mee?

PRAKTISCHE ZAKEN

Voor wie is de reis?

We richten ons op jongeren (18+) en jongvolwassenen. Mensen die meer van Jezus willen leren en Hem willen volgen. Mensen met passie voor discipelschap.

Twijfel je of deze reis ook voor jou is? Neem dan contact met ons op, we gaan graag in gesprek.

Hoe groot is de groep?

Reken op een groep van ongeveer 10-12 personen, zo kunnen we elkaar echt leren kennen en werken aan een hecht team.

Voordat we naar Cambodja 🇰🇭 gaan hebben we een aantal ontmoetingen zodat we goed voorbereid onderweg gaan.

Wat kost het?

De kosten voor vliegtickets (ongeveer € 750,- ) betaal je zelf, net als de (GGD) reisvaccinaties en VISUM (€ 35,-). Tijdens de tijd in Cambodja maak je natuurlijk ook kosten. Verblijven, reizen, entree, kamp, enz. Reken daarbij op ongeveer € 1.000,-.

De hele reis kost ongeveer € 1.750,-

Wanneer gaan we?

De Alongsiders kampen worden gehouden tussen november en januari. In die tijd willen we gaan. De reis duurt ongeveer 12 dagen.

De meest kansrijke datum is de eerste en tweede week van januari in 2023 (direct na nieuwjaar).

OVERWEEG JE MEE TE GAAN? VUL DAN HET FORMULIER IN EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP.

(Na het invullen nemen wij contact met je op en samen met de groep die zich opgeeft bespreken we de details. Het invullen van het formulier is vrijblijvend.)

AVONTUUR

CULTUUR

ONTSPANNING

KAMP VAN JE LEVEN 🏕

VISIE OPDOEN

GA JE MEE?

 

This product has been added to your cart

CHECKOUT